fbpx

At være genbrugsbutik i Århus i en Corona krise tid!

kvinde fortvivlet i corona krise tid

Ikke den fedeste tid – for nogen!

 

Corona krisen buldrer ind i detail branchen som et ustoppelig førerløst lyntog! Førerløs er ikke helt korrekt –  for vores regering og folketing samt myndigheder gør alt, hvad der står i deres magt for at få stoppet både de sundhedsmæssige konsekvenser samt de på længere sigt økonomiske konsekvenser af denne, samfundsødelæggende virus. 

De samfundsmæssige tiltag støtter jeg som butik fuldt op om! Men derfor er det stadig svært at være butik – selv i centrum af Aarhus. Det er endda endnu hårdere at være en nyopstartet butik! 

 

Alt gik lige så godt! 

 

En opstarts process er ikke uden bump på vejen og der skal som så mange andre ting i livet betales lærerpenge. Dog har vi siden opstarten i oktober 2019 set tallene vokse lige så stille. Vores lille hyggelige reshop bliver hele tiden bredt ud til en større og større del – hovedsageligt hos mødrene i det Aarhusianske område og opland – Vi ser også bedstemødre der har fået øjnene op for lækkert secondhand til billige priser til børnebørnene, og også de få fædre, som vi, til lidt sjældne tider ser – men de er der ♥

Vi havde fået landet en god aftale med brugere og medlemmer af Barselshuset i Aarhus (2 minutters gang fra os), og vi var lige på vippen til at offentliggøre en fantastisk rabataftale med FOF Aarhus. Den har vi så nu i midten af selve Corona krisen alligevel valgt at melde ud. Gode historier skal ikke holdes tilbage på grund af en forfærdelig virus.  

 

Vi forstår godt den manglende købelyst lige nu

 

Og så tilbage til krisen som vi, og med vi, mener jeg stort set alle i detail branchen netop nu befinder sig i.

Det bedste for samfundet lige nu er at holde sig hjemme. Så undgår man mest mulig kontakt med andre og dermed kan vi undgå at skabe nye smittekæder. At holde sig hjemme er bare ikke pisse fedt, når man som butik lever af glade kunder og glade reollejere.

Men som sagt, så forstår vi godt alle Jer, som vælger at holde Jer væk lige nu. Samtidig håber vi så selvfølgelig at I ønsker at bakke op, når vi igen når tilbage til en form for normal hverdags-liv igen ♥ 

Regeringen af ikke forbudt butikker af vores karakter at skulle holde lukket. Vi kunne vælge at lukke den, og tro mig, de overvejelser har også floreret, men set på den økonomiske aspekt af det, så svarer det sig bedst at holde åbent.

Vi har stadig kunder, som køber ind af alt det lækre, som vores reollejere har til salg. Og vi passer godt på Jer – efter alle myndighedernes anvisninger. Vi sørger for afstand, håndsprit og sørger for at flader og overflader rengøres jævnligt. Med en sundhedsfaglig baggrund ved jeg hvad der er forsvarligt.  

 

En anden måde at handle på?

 

 Børnene vokser jo stadig – nu skifter sæsonen snart fra vinter til forår (ja vi er da så småt på vej, nu har vi da ramt sommertiden). Vi vil rigtig gerne hjælpe dem som står og mangler noget til deres små – om det er overtøj, sko, lidt underholdning, tøj eller sengetøj. 

 I er ALTID velkommen til at skrive til os med ønsker på noget vi skal kigge efter i butikken ♥ – Brug kontaktformularen her på hjemmesiden, eller skriv til os via FACEBOOK eller INSTAGRAM

For at gøre det nemmere for Jer at handle hjemmefra så smider vi løbende billeder op på vores TIL SALG SIDE. Her kan man betale med mobilepay og hente når det passer ind i hverdagen! 

– Afhentning kan ske i vores blomsterafdeling i Højbjerg eller hos os i Flower Kids – 

 

Hvordan kommer vi så bedst ud på den anden side? 

 

Ja det er jo så det gode spørgsmål. Men selv om vi leder efter svaret, så er jeg overbevidst om, at vi senere på året igen har en skøn velfungerende reshop til glæde for vores kunder, reollejere og miljøet. 

Bookingerne er få i denne tid, men derfor vil vi stadig opfordre til, at man tager kontakt til os og booker. Vi har brug for Jer! 

Man kan ovenikøbet få tilsendt mærker og stregkoder s,å man kan klargøre hjemmefra. Og vi hjælper gerne med at hænge Jeres tøj op allerede nu.

 

 Støt op om en lokal bæredygtig butik i en krisetid! 
og pas godt på hinanden Og Jeres kære derude ♥ 

 

Kærligst Tina 
 
 

Del gerne blog indlægget så andre også får glæde af det♥

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyst til at få 9 gode råd til forebyggelse af ulykker og førstehjælp til børn - samt en gave?

Få det tilsendt med det samme til din mail!

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsmail, hvor du kan forvente at få gode tilbud, nyt fra butikken, fif til børnefamilielivet, info om nye blogindlæg og rabatter. 

Du kan altid afmelde nyhedsmailen igen  ♥♥♥

Forfatteren bag

Mit navn er Tina Bonde Jakobsen, jeg er mor til 2 og tidligere sygeplejerske. 

Jeg har i efteråret 2019 åbnet en skøn hyggelig lille børne reshop i centrum af Aarhus. 

Jeg brænder for bæredygtighed, og ønsker at opfordre til, at vi hver især til tider kan ændre forbrugsmønster fra nyt til secondhand! Uden at være hellig omkring det♥

Bloggen ´Et evigt BÆREDYGTIGT´ børneunivers´ kommer til at omhandle en masse skønne blogs om livet i vores lille reshop, samt relevante idéer og råd, som kan være vores kundesegment til gavn. 

Mest læste

For kun 175 kroner

GØR VI KLARGØRINGEN FOR DIG!

Kontakt os via nedenstående formular, og så skriver vi tilbage, hvor nemt det er for dig, at få en reol til dit genbrugsguld.