Betingelser

Booking:

Standene kan bookes via vores hjemmeside på www.flowerkids.dk eller via vores Ipad i butikken. Det er også muligt at sende os en mail på kontakt@flowerkids.dk. Det er ikke muligt som erhverv at leje sig ind.  

Priser:

Alle priser der er angivet på www.flowerkids.dk er inklusiv moms.


Alt dette får du ved leje af én stand:

 • Stand på 80x32x190 cm med 3 Hylder og 2 bøjlestænger og mulighed for at låne kroge.
 • Markerede områder til fx (såfremt der er plads hertil):
  •  Sko
  • Barnevogne
  • Klapvogne
  • Senge
  • Større dele legetøj som ikke kan stå på ens reol
  • Ammetøj
  • Ventetøj
  • Sæsonvarer (fx overtøj og badetøj)
 • 10 alarmer (skal afleveres ved endt lejeperiode)
 • Prismærker
 • Manillamærker 50 stk. Herefter 10 kr. for 25 stk.

 

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret på leje af reol fra den dag du foretager købet, fortrydelsesretten skal dog senest foretages 14 dage inden lejeperioden starter. Hvis din lejeperiode starter indenfor 14 dage fra booking af reolen accepterer du herfor at fortrydelsesretten bortfalder. Ved benyttelse af fortrydelsesretten skal du kontakte os pr. mail: kontakt@flowerkids.dk. Der er ingen fortrydelsesret på køb af kommisionsvarer, de købes som beset.

 

Regler for opstilling på standen:

Varer må placeres på den stand der er lejet. Varer der er placeret udenfor afmærkede område og den lejede stand vil blive fjernet uden varsel. Der er også afmærkede områder til større ting, sko samt vente- og ammetøj, se skiltene i butikken. Det er personalet i butikken der vurderer om varerne evt. skal placeres på reolen.
Der må ikke foretages interne handler mellem kunderne.
Følgende varer er ikke tilladt at sælge og vil blive fjernet: kopivarer, beskidte, uhygiejniske, ildelugtende og varer med huller/defekter og mangler.
Desuden vil visitkort, brochurer og anden reklame/markedsføring blive fjernet.
Det er ikke tilladt at fastgøre ting til standen, ej heller at skrue/bore i reolen.
Ubrugte varer må ikke sælges mhp. fortjeneste.
Det er muligt at foretage udsalg på sin reol, dette gøres ved at kontakte personalet. Rabatten fratrækkes ved kassen og foregår helt automatisk i vores system. Du kan vælge mellem 20 %, 50 %, og 70 %, og skal selv ved udlevering af rabatskilt påsætte dette på standen.
Ved misvedligeholdelse af reolen og beskadigelse heraf, påkræves der et gebyr på 250 kr.

 

Opsætning:

Du kan sætte dine varer op på standen 1 time før lukketid dagen før lejeperioden starter (mandage-torsdage fra 16.30, fredage fra 17.00 og lørdage fra 15.00). Hvis du ikke har en aftale med Flower Kids om at du ikke sætter varer op på din stand den første dag i din lejeperiode, har Flower Kids ret til uden varsel at leje standen ud til anden side.

Der er mulighed for parkering af bil i 3 båse lige ved indgangen til Alexandra Blomster og Flower Kids. Her må man holde en halv time parkeret efter klokken 13.00.

Det anbefales at lave skilte, hvor man fx beskriver hvad det er man sælger på sin reol. Dette kan være – Størrelser (der er størrelsesmarkeringer i butikken) – Til dreng og/eller pige
Der er et separat klargøringsrum hvor man kan gøre sine varer klar. Der forefindes følgende i rummet:

 • Bøjler: børnebøjler, børnebuksebøjler og almindelige bøjler.
 • Perler til markering af størrelser (se størrelsesvejledning i butikken).
 • Kuglepenne, tuscher.
 • Tekstilpistol til isætning af manillamærker.

Det er den person, der er lejer af standen, der selv skal sørge for, at de varer man sælger er korrekt mærket. En god ide er, at beskrive både størrelse, pris og farve.
I lejeperioden har man altid mulighed for at komme og fylde op på sin reol.

 

Generelt:

Du skal altid medbringe ID når du skal:

 • Have udleveret en stand
 • Printet prismærker
 • Tage dine varer med hjem efter endt lejeperiode
 • Ved nedtagning af dine varer skal du altid først komme og kontakte personalet før og efter.

Ændring af priser:

Du skal udfylde nye priser på hver enkelt vare, det er ikke tilladt at ændre priserne på de nuværende mærker. Hvis personalet ser prisændringer lavet på mærkerne, godtages disse ikke.
Standens udseende/orden:

 • Det er dig selv som lejer der skal holde orden på din stand.
 • Du kan tilkøbe oprydning på din stand.
 • Der er en stand med lost and found, dette er vigtigt at se igennem, hvis noget har mistet prismærke.

 

Sikring af dine varer:

Vi anbefaler at du påsætter alarmer på dine varer med en pris over 75 kr. Der medfølger 10 gratis alarmer med ved leje af standen, udover dette koster de 1 kr. pr. stk. Lejen af alarmer gælder i hele perioden du har standen, eller indtil varen er solgt.

Hos Flower Kids forsøger vi så vidt muligt at forebygge og stoppe butikstyveri ved regulær årvågenhed. Flower Kids kan ikke stilles til ansvar for, eller gøres erstatningspligtige for stjålne, ødelagte eller tabte varer. Ligeledes kan Flower Kids heller ikke stilles til ansvar for, eller gøres erstatningspligtige for ødelagte varer i forbindelse med brand- eller vandskade. I tilfælde af indbrudstyveri, vandskade eller brandskade kan din indboforsikring muligvis dække tabet, kontakt dem herfor for yderligere information.

Forlængelse af lejeperioden:

Når lejeperioden er slut forlænges den ikke automatisk. Du skal selv gå ind og booke eller kontakte os på kontakt@flowerkids.dk hvis du ønsker at forlænge din lejeperiode. Du skal dog være obs på, at du ikke kan være sikker på at forlænge lejeperioden på den samme stand, da denne kan være lejet ud til anden side, så vær i god tid. Hvis du fortsætter på en anden stand, skal du udfylde nye prislabels og fremgangsmåden er helt den samme, som hvis du vil leje en stand.
Når du booker din stand hos Flower Kids, så accepterer du samtidig alle vores betingelser og politikker. 

 

Tømning af stand:

Varerne på din stand skal være fjernet senest 1 time inden butikken lukker, den dag din lejeperiode slutter. Tømning skal være udført på følgende tidspunkter: mandage-torsdage inden kl. 16.30, fredage inden kl. 17.00 og lørdage inden kl. 15.00. Ved nedtagning af dine varer skal du altid lade prismærkerne sidde på. Hvis tiden for tømning af reolen ikke overholdes pålægges et gebyr på 200 kr. og vi pakker din stand ned. Flower Kids opbevarer de nedpakkede varer i 7 dage. Hvis ikke varerne afhentes inden, tilfalder de Flower Kids. HUSK at medbringe ID eller dit personlige lejenummer.

Salg & udbetaling af salg:

De varer du sælger betaler du ikke skat eller moms af. Flower Kids tager 12,5 % i kommission af dit salg. Du kan følge dit salg på “Din Side” på hjemmesiden. Udbetaling af dit salg foregår helt automatisk 1 gang om måneden, vi opgør perioden i perioden fra og med d. 16 til og med d. 15. og udbetaler hver d. 20. hver måned fra vores bank (hvis det er en weekend eller helligdag bliver pengene udbetalt den førstkommende hverdag) (eksempel: perioden d. 16 juli – 15. august bliver udbetalt fra vores bank d. 20. august, og hvis den 20. august er en lørdag bliver pengene udbetalt d. 22. august, da det er den førstkommende hverdag). Pengene går direkte ind på din konto, dette foregår helt automatisk. Det kan tage 1-2 bankdage. Du får udbetalt 87,5 % af dit salg. Det er VIGTIGT at dit kontonr. og reg. nr. er indtastet korrekt!

 

Persondatapolitik hos  Flower Kids:

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Flower Kids.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for, at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores hjemmeside og bookingsystem.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Flower Kids indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Besøger vores hjemmeside
 • Opretter en konto
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.flowerkids.dk er Flowerkids, Rådhuspladsen 5, 8000 Aarhus C, cvr nr. 26665620

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for, at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for, at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos UnoEuro, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i UnoEuros datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@flowerkids.dk.