fbpx

Få dine produkter solgt hos en lokal butik i Aarhus

Sælg dine DIY ting i Flower Kids aarhus

Har du unikke produkter der kunne glæde de små og deres forældre?

Hos Flower Kids ønsker vi at have et bredt udvalg af både: 

– Legetøj

– Sko

– Tøj

– Overtøj

– Udstyr 

– Pynt og nips til børneværelset. 

– Ammetøj

– Ventetøj

– Udstyr til mor

Størstedelen af disse grupper sælger vi igennem vores skønne reollejeres secondhand varer, men vi har også plads til særlig udvalgte lokale produkter! Så har du lyst til at få dine produkter solgt ved os? 

Der er dog lidt krav før vi kan indlede et skønt samarbejde. Det må ikke være i konkurrence til de ting, som vores reollejere sælger, og de skal være produceret bæredygtigt og have værdi for vores kundesegment. 

Så kontakt os endelig, hvis du er kreativ og har noget spændende, som kunne glæde vores kunder ♥

Nærrig, jyde eller bare bevidst?

Jeg har altid synes, at ting generelt er meget dyre – måske er det blot jyden i mig der godt kan lide at få det meste på rabat, eller ihvertfald til en god pris. 

Jeg har selv børn, og jeg ved, hvad jeg har haft brug for som mor til 2. 

Faktisk kan jeg huske dengang, jeg skulle ud og købe noget til min den første.

Jeg var helt fuldstændig på bar bund i, hvad jeg skulle købe. Jeg kendte ikke mærkerne, og ej heller noget som helst til størrelser. Faktisk kan jeg den dag i dag ikke helt finde rundt i fx hue størrelser – jeg aner virkelig ikke, hvad mine børns hovedomfang er!

 

Støt op om det lokale

 

Det giver god mening at man kan købe nogle lækre lokale private producerede ting, som ikke har været igennem flere dyre mellemled, og ikke mindst at de er unikke!

Personligt er jeg en smule misundelig på dem, som er helt vildt gode til at sy. Jeg gad virkelig godt selv kunne det! Jo – jeg kan da godt sy en bamse hvis den er gået i stykker, eller reparere et hul i min mands lommer, men det er jo ikke helt det samme, som at kunne sy en sød sengeslange, en nusseklud, en suttesnor, en hue eller sengetøj.

Jeg hører også nogle mødre komme ind i butikken, og ikke have overskuddet og/eller tiden til selv, at lave de DIY projekter, som de gerne ville.

Men opfordringen herfra skal i hvert fald lyde, at støtte op om de lokale. Nethandel er kommet for at blive, men det at mærke og se secondhand tøjet live i butikken, mærke den strikkede hues kvalitet, se detaljerne i de lokal- og miljøproducerede varer er værd at slå et slag for ♥ 

Super kreativ?

Før jeg fik min første gik jeg i gang med at hækle, hvilket var en længerevarnede process med hjælp fra både min mormor (jeg forstår virkelig ikke, at hun havde tålmodighed) og en strikke/hækle gruppe, som vi lavede på min tidligere arbejdsplads. Beklager mine 1000 spørgsmål piger (specielt én af mine tidligere kollegaer – du ved godt, hvem du er, når du læser dette).

Jeg overvejer virkelig at gå på et sy kursus ved FOF-Aarhus!

 
Nå ja nu til pointen i det hele 

Det jeg gerne vil sige er: I super MOMS der sidder derude, eller andre super kreative mennesker som ønsker at sælge ud af Jeres unikke hjemmeproducerede rangler, bamser, møbler, nusseklude eller hvad det nu end kan være – så smid mig en besked og så kan vi måske finde ud af et samarbejde. 

Jeg ønsker som nævnt ikke have nogle ting i butikken, der går ud over vores reollejers salg. Jeg ønsker blot have ting i butikken der har værdi for vores kunder, som er lokalt og som jeg kan stå inde for ♥

Kreativ DIY sælg dine ting hos Flower Kids

Skal vi give dit fif videre eller finde en plads til dig i butikken?

Så sidder du derude og ønsker at lære fra dig? Så send os en besked – så laver vi gerne en blog med gode fif til hvordan man kan lave DIY ting til sine små.

Ønsker du at få solgt dine helt unikke produkter, såsom rangler, bamser, puder eller andet hos os så skriv til:

kontakt@flowerkids.dk

og hør mere til hvilket samarbejde vi kan tilbyde ♥

Kærligst Tina

Følg Flower Kids på INSTAGRAM og FACEBOOK – her deler vi bl.a. nyheder og konkurrencer

 

Del gerne blog indlægget så andre også får glæde af det♥

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyst til at få 9 gode råd til forebyggelse af ulykker og førstehjælp til børn - samt en gave?

Få det tilsendt med det samme til din mail!

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsmail, hvor du kan forvente at få gode tilbud, nyt fra butikken, fif til børnefamilielivet, info om nye blogindlæg og rabatter. 

Du kan altid afmelde nyhedsmailen igen  ♥♥♥

Forfatteren bag

Mit navn er Tina Bonde Jakobsen, jeg er mor til 2 og tidligere sygeplejerske. 

Jeg har i efteråret 2019 åbnet en skøn hyggelig lille børne reshop i centrum af Aarhus. 

Jeg brænder for bæredygtighed, og ønsker at opfordre til, at vi hver især til tider kan ændre forbrugsmønster fra nyt til secondhand! Uden at være hellig omkring det♥

Bloggen ´Et evigt BÆREDYGTIGT´ børneunivers´ kommer til at omhandle en masse skønne blogs om livet i vores lille reshop, samt relevante idéer og råd, som kan være vores kundesegment til gavn. 

Mest læste

For kun 175 kroner

GØR VI KLARGØRINGEN FOR DIG!

Kontakt os via nedenstående formular, og så skriver vi tilbage, hvor nemt det er for dig, at få en reol til dit genbrugsguld.