fbpx

FOF Aarhus kurser, workshops og foredrag – Nu med rabatkode!

Hvad tilbyder vi i samarbejde med fof aarhus?

Svaret er kort! Handler du hos os får du 20% rabat til alle familie- og barselsrelaterede kurser, workshops og foredrag

Flower Kids Reshop Aarhus og FOF Aarhus er gået i et skønt samarbejde. Et samarbejde som både skal komme vores kunder og reollejere, samt brugerne hos FOF Aarhus til gavn ♥

Hvordan fungerer samarbejdet?

Såre simpelt! Når man handler hos os i Flower Kids, så giver vi dig et persoligt visitkort med en rabatkode og en QR kode med til dig. QR koden kan du scanne og så kommer du ind på en hjemmeside hos FOF Aarhus, hvor du kan se alle de spændende og lærerige kurser, workshops og familieforedrag. 

Skulle du så falde for noget, som du finder interessant, så bruger du den unikke rabatkode på visitkortet, som så giver dig 20% besparelse på kurset, foredraget og/eller workshoppen resten af 2020. (bare rolig samarbejdet fortsætter også efter 2020 ♥ )

Vi ville ønske, at vi har plads til at lave en masse spændende arrangementer i vores lille skønne reshop – men da pladsen er lille og muligheden også – så synes jeg at dette samarbejde er FANTASTISK – både for os og alle vores kunder! ♥ 

Hvad kan rabatten bruges til hos Fof Aarhus?

Den kan bruges til alle de familie- og barselsrelaterede kurser, workshops og foredrag!

At blive forældre giver ufattelig mange glæde, men også til tider bekymringer og problemstillinger. FOF Aarhus kan via spændende og lærerige events og kurser klæde dig bedre på til alle de fantastiske ting forældre tilværelsen giver ♥

Så ønsker du, at få mere sikkerhed i førstehjælp til babyer eller børn? Lære om overgangskost? Før og eftertræning til gravide? Hører foredrag om de udfordringer og glæder familielivet bringer? Bare for at nævne nogle, så kom ned gør en god handel hos os og få dit eget lille visitkort og personlige rabatkode med hjem! 

Så kom ud og mød nogle nye mennesker, få en masse viden og skab nye relationer! BLIV KLOGERE – SUNDERE – GLADERE!

Her har vi plukket en liste over kurser som FOF kører og dy får rabat til: 

Del gerne blog indlægget så andre også får glæde af det♥

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyst til at få 9 gode råd til forebyggelse af ulykker og førstehjælp til børn - samt en gave?

Få det tilsendt med det samme til din mail!

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsmail, hvor du kan forvente at få gode tilbud, nyt fra butikken, fif til børnefamilielivet, info om nye blogindlæg og rabatter. 

Du kan altid afmelde nyhedsmailen igen  ♥♥♥

Forfatteren bag

Mit navn er Tina Bonde Jakobsen, jeg er mor til 2 og tidligere sygeplejerske. 

Jeg har i efteråret 2019 åbnet en skøn hyggelig lille børne reshop i centrum af Aarhus. 

Jeg brænder for bæredygtighed, og ønsker at opfordre til, at vi hver især til tider kan ændre forbrugsmønster fra nyt til secondhand! Uden at være hellig omkring det♥

Bloggen ´Et evigt BÆREDYGTIGT´ børneunivers´ kommer til at omhandle en masse skønne blogs om livet i vores lille reshop, samt relevante idéer og råd, som kan være vores kundesegment til gavn. 

Mest læste

For kun 175 kroner

GØR VI KLARGØRINGEN FOR DIG!

Kontakt os via nedenstående formular, og så skriver vi tilbage, hvor nemt det er for dig, at få en reol til dit genbrugsguld.