fbpx

Hvorfor sælge brugt børnetøj fra genbrugsbutik?

klimavenlig indtjening

Måske har du stillet dig selv dette spørgsmål. Højst sandsynligt har du ikke! Men i dette blogindlæg vil jeg egentlig gøre dig mere klædt på, hvis du skulle vælge at sælge brugt børnetøj i en klimavenlig genbrugsbutik som vores!

Hvad kan du forvente? Er det bøvlet? Kommer jeg til at tjene penge på det? 

Jeg vil ikke selv svare på disse spørgsmål, men i stedet lade en trofast standlejer svare på disse. Pernille hedder hun, mor til 2 pseudo tvillinger, gift og er på barsel. Hun startede sin stand op i sommeren 2020 i 10 uger, da hun følte hun havde meget  tøj og sælge. Efterfølgende er det så gået så godt for Pernille, at hun er blevet ved med at forlænge. 

Her er hvad Pernilles oplevelser er med at have en stand i Flower Kids Aarhus. 

tjen på dit børnetøj

Har du tjent på at sælge dit babytøj og børnetøj? 

Ja det har jeg! Ved ikke hvad jeg havde forventet, men må indrømme det har overrumplet mig, hvor meget jeg har solgt. 

Jeg har fra den 16. juni 2020 og ind til den  11. februar 2021 solgt tøj for 20.306 kroner. Dermed har på godt 7 måneder fået udbetalt over 17.500 kroner. Det er over 2.300 kroner udbetalt hver måned. Det synes jeg er vildt godt, også når man tager med, at det har været under coronaen. 

Så går der selvfølgelig lidt til standleje, men det er også helt fint!

Har det været besværligt og bøvlet? 

Nej det er ikke min oplevelse. Det er klart det tog noget tid at få prissat sit tøj, og klargjort min stand. Men når først det er gjort, så har det egentlig bare været super nemt. Jeg tager for butikken måske en gang i ugen for at fylde op og sørge for at præsentere min stand bedst muligt. 

Hvorfor vælger du at sælge i genbrugsbutik frem for online? 

Jeg har før solgt på diverse Facebook grupper og på Reshopper. Det blev jeg træt af, og syntes jeg fik solgt alt for lidt ift. alt det arbejde der var i det. Potentielle købere havde ALT for mange spørgsmål. Vil du sælge billigere? Vil du tage flere billeder til mig? Vil du måle en længder? Det brugte jeg rigtig meget tid på. 

Det bøvl og besvær slipper jeg helt for ved at være i en genbrugsbutik som Flower Kids

Vil du anbefale andre at booke en stand?  

Jeg vil helt klart anbefale det, hvis børnetøjet har hobbet sig op derhjemme. Det giver mig en god følelse af at sælge tøj videre som andre kan få glæde af. Ved godt det ikke udelukkende er med til at redde vores miljø og klima, men det er ligesom mit bidrag og et miljøbevidst valg, som jeg har truffet. 

Fået mod på at leje en stand? 

Husk vi hjælper dig altid sikkert og trygt igang, når du booker en stand hos Flower Kids Aarhus. Spørg endelig eller læs vores ofte stillede spørgsmål og svar. Klik her

Del gerne blog indlægget så andre også får glæde af det♥

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyst til at få 9 gode råd til forebyggelse af ulykker og førstehjælp til børn - samt en gave?

Få det tilsendt med det samme til din mail!

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsmail, hvor du kan forvente at få gode tilbud, nyt fra butikken, fif til børnefamilielivet, info om nye blogindlæg og rabatter. 

Du kan altid afmelde nyhedsmailen igen  ♥♥♥

Forfatteren bag

Mit navn er Tina Bonde Jakobsen, jeg er mor til 2 og tidligere sygeplejerske. 

Jeg har i efteråret 2019 åbnet en skøn hyggelig lille børne reshop i centrum af Aarhus. 

Jeg brænder for bæredygtighed, og ønsker at opfordre til, at vi hver især til tider kan ændre forbrugsmønster fra nyt til secondhand! Uden at være hellig omkring det♥

Bloggen ´Et evigt BÆREDYGTIGT´ børneunivers´ kommer til at omhandle en masse skønne blogs om livet i vores lille reshop, samt relevante idéer og råd, som kan være vores kundesegment til gavn. 

Mest læste

For kun 175 kroner

GØR VI KLARGØRINGEN FOR DIG!

Kontakt os via nedenstående formular, og så skriver vi tilbage, hvor nemt det er for dig, at få en reol til dit genbrugsguld.