fbpx

Jubii Flower Kids fejrer 1 års fødselsdag med fantastiske nyheder og konkurrencer!

glade børn århus

Det skal fejres!!!!

En fødselsdag er en stor ting!  Både når det sker for vores skønne små vidundere, og også når det sker for en lille hyggelig secondhand butik som Flower Kids Aarhus. 

 

I denne fødselsdags blog vil jeg fortælle om, hvordan vi vil fejre et skønt år, hvilken rejse vi har været ude på og så kort fortælle om, hvordan det hele går! 

 

Vi vil fejre det med flere konkurrencer og nye tiltag den kommende tid. 

  • En fotobegivenhed. Sidst i november nemlig d. 29.11.2020 fra kl. 10.00 – 16.00 får vi IGEN besøg af vores fantastiske dygtige børnefotograf DBJohannesen, som laver skønne billeder til en SÆRDELES SKARP PRIS og nu også med EKSTRA RABAT. Modsat sidst afholdes det i nogle klart mere velegnede lokaler hos vores samarbejdspartner FOF Aarhus, lige på den anden side af gaden. Se mere angående tilmelding, der snart tilgår på vores Facebook side. Dem der booker deres tid til fotosessionen senest i uge 44, deltager automatisk i konkurrencen om 1 fotosession d. 29.11.2020 kvit og frit. Se mere om DBJohannesen på www.dbjohannesen.dk og på hans Instagram.
 
  • Konkurrence i uge 41 om følgende som forhandles i butikken: 1 sæt hånd og fodaftryk fra Alfabetdyr, hvor I selv kan lave aftrykket derhjemme. 3 hårelastikker fra By Stær. 1 trusseindlæg fra WeeCare. 2 sutter fra BIBS i str. 2 samt et ophæng fra That’s Mine – nærmere om konkurrencen tilgår på vores Facebook side
 
  • I samarbejde med FOF Aarhus kan man i uge 42 deltage i lodtrækningen om 50% på 2 billetter/pladser til enten et før/efter fødselshold (se dem her), eller 50 % på 2 billetter til musik og rytmik for børn (se dem her).
 
  • Ligeledes i uge 43 kan der vindes 1 gavekort til 2 dejlige kopper kaffe og 2 rigtig lækre stykker kage hos Kjærs Kaffebar. Se mere om kaffebaren på Instagram.
 
  • Ikke nok med det så udlover vi også en præmie på et gavekort til Alexandra Blomster på 200 kr, i uge 44, som gælder til planter, potter, tørrede bundtvarer og friske afskårende blomster. for alle dem der følger deres Facebook side (Alexandra Blomster Rådhuspladsen og Alexandra Blomster ApS). Man skal blot deltage i konkurrencen – mere om konkurrencen kommer på vores Facebook side.   
 
  • Bon konkurrence til alle som handler hos os i butikken, konkurrencen løber fra uge 41 til og med uge 44, hvor vi udtrækker en vinder af 4 ugers reolleje, den eneste betingelse er, at man skal starte reolen op i perioden mellem d. 5. og d. 15. december 2020. Kig forbi butikken i fødselsdagsugen og hør evt. mere om konkurrencen.  
 
 
 

Fra uge 42 af og frem påbegynder vi også 3 nye samarbejdsaftaler, som både vores skønne reollejere og kunder vil få glæde af. Det drejer sig om et samarbejde med: 

 

1. Den bedste børnevenlige café i Aarhus, nemlig Hos Sofies Forældre. Her får man 10 % rabat ved at fremvise at man er medlem af vores til salg gruppe på Facebook: Til salg i Flower Kids Reshop Aarhus.

2. Børnemøbler! Nemlig et samarbejde med….. Wood If! Wood If laver de fineste miljøvenlige børnemøbler, her får man 15 % rabat på udvalgte produkter hos dem! Se mere på www.woodif.dk.

3. Fotograf, den bedste børnefotograf ifølge os, nemlig DBJohannesen giver fremover 10 % rabat på hans foto sølv pakke til alle dem der fremviser deres kvittering ved køb i Flower Kids – så HUSK at gem kvitteringen! Se mere om pakken lige her og på www.dbjohannesen.dk.

 
♥ Sidst men ikke mindst vil der for vores besøgende i hele uge 42 være noget lækkert at finde i butikken. Husk blot lige spritten ♥
håndsprit aarhus

Hvordan går det så?

For cirka et år siden åbnede jeg Flower Kids, nærmere præcist mandag i i uge 42 den 14. oktober 2019. Et år er nu fløjet afsted, fyldt med masser af arbejde, spændende nye udfordringer, medvind og modvind… Men en ting er helt sikkert! Jeg ville aldrig have været det foruden – også selvom det har været hårdt til tider – jeg har jo også som mange af Jer små børn ♥ 

Glæden i at skabe værdi for mine kunder og reollejere er drivkraften for mig – og det skal gøres på den bæredygtige måde! 

Vi har i det forløbne år set positiv vækst hele vejen igennem. Lige med en kort opbremsning  af den, sagt på godt jysk, mere end trælse Corona epedimi. 

Den er vi heldigvis godt igennem (og klar til at tage kampen op, hvis den for alvor viser sig igen), og nu er alle reoler stort set hele tiden booket ud, og vores omsætning stiger markant hele tiden ♥ 

Alt dette skyldes, at vi har fået fat. Flere og flere får hele tiden kendskab til vores lille bæredygtige børneunivers, og rigtig mange af Jer skønne kunder og reollejere kommer igen og igen, og samtidig spreder I budskabet om vores eksistens. 

I skal alle have et kæmpe stort og inderligt tak for det ♥♥
en fantastisk rejse

Hvilken rejse har vi været igennem?

Som nogen af Jer ved eller har læst i de lokale aviser, så gjorde min angstlidelse (OCD), at jeg ikke længere kunne varetage mit job som sygeplejerske. Min angst eskalerede kraftigt under min anden graviditet og barsel. Jeg fik heldigvis god hjælp, og det skal hurtig siges, at jeg i dag har det rigtig godt. Lidt speciel med nogle ting vil jeg sikkert altid være, bare så I er klar over det. 

Anyway! Det hele gjorde så, at da jeg skulle starte op på timer igen efter sygdomsforløbet, var det oplagt at starte op i mine forældres blomsterbutik Alexandra Blomster. TAK MOR OG FAR ♥

I underetagen af blomsterbutikken var der fyldt med brugskunst, potter og andre interessante ting. Vi talte om muligheden for at jeg kunne få lov til at starte mit eget projekt op, og efter lang tids overvejelser frem og tilbage for begge parter, blev vi enige om at jeg skulle starte Flower Kids. 

 

Og så greb det om sig!

Mine forældre gik med på idéen på den betingelse, at det blev mig projekt. Det blev så hurtigt også min mands projekt, da han tog med til Aarhus på hans fridage, hvor vi fik ryddet og slæbt alt op fra underetagen. Da alt var ryddet fik jeg malet og min mand kunne imens samle de nuværende 64 reoler, som bevirkede til, at han led noget med en tennisalbue et stykke tid, så nu var det så 3 børn i hjemmet – jeg tænker at I kvinder ved hvordan det er. 

Samtidig med alt det her fik vi lavet aftaler med booking systemer, fik bygget skitsen til hjemmeside i samarbejde med Side-Walk. Det var noget af et projekt at skulle sætte sig ind i, og forstå forskellige systemer som man aldrig har haft kendskab til. Godt man er en lille smule nørd på IT området!

Vi fik lavet flyers og delt det ud, så mange steder som muligt. Nogle lokale aviser ville gerne fortælle historien, så det blev der også tid til. 

Vi havde ved opstarten så i uge 42 godt halvdelen af reolerne booket, og jeg kan ikke takke dem nok, som var med i starten. Det er jo et sats, når det hele er nyt. Jeg synes at det er fantastisk at se både reollejere og kunder komme igen og igen ♥

Det er virkelig skønt at have et arbejde, hvor man ikke har ondt i maven hver gang at man tænker på det. I forstår nok ikke hvor meget det betyder, at I kommer i butikken dette gælder både dem som er reollejer og kunde! Jeg vil gøre alt mit for at vores reollejere og kunder har en god oplevelse!

Jeg håber at vi ses i de næste uger til en masse konkurrencer, og fejring af butikken! 

Kærligst Tina

Del gerne blog indlægget så andre også får glæde af det♥

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyst til at få 9 gode råd til forebyggelse af ulykker og førstehjælp til børn - samt en gave?

Få det tilsendt med det samme til din mail!

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsmail, hvor du kan forvente at få gode tilbud, nyt fra butikken, fif til børnefamilielivet, info om nye blogindlæg og rabatter. 

Du kan altid afmelde nyhedsmailen igen  ♥♥♥

Forfatteren bag

Mit navn er Tina Bonde Jakobsen, jeg er mor til 2 og tidligere sygeplejerske. 

Jeg har i efteråret 2019 åbnet en skøn hyggelig lille børne reshop i centrum af Aarhus. 

Jeg brænder for bæredygtighed, og ønsker at opfordre til, at vi hver især til tider kan ændre forbrugsmønster fra nyt til secondhand! Uden at være hellig omkring det♥

Bloggen ´Et evigt BÆREDYGTIGT´ børneunivers´ kommer til at omhandle en masse skønne blogs om livet i vores lille reshop, samt relevante idéer og råd, som kan være vores kundesegment til gavn. 

Mest læste

For kun 175 kroner

GØR VI KLARGØRINGEN FOR DIG!

Kontakt os via nedenstående formular, og så skriver vi tilbage, hvor nemt det er for dig, at få en reol til dit genbrugsguld.