Koncept

Konceptet er simpelt. Flower Kids kan betegnes som et børne loppesupermarked, hvor man købe og sælge brugt babytøj, børnetøj, legetøj, udstyr samt amme- og ventetøj.
 
Man kan som en miljøbevidst kunde eller reollejer hos Flower Kids enten købe eller sælge genbrugsguld!
 

Stil dig selv de 2 spørgsmål her!

  1. Hvorfor købe dyrt nyt babytøj, børnetøj, legetøj eller udstyr, når du kan spare rigtig mange penge på at købe brugt, som ikke fejler noget?
  2. Hvorfor ikke tjene penge på det, som de små ikke længere bruger, kan passe eller leger med? 
 Svarene giver med sikkerhed sig selv, hvis du er en miljøbevidst person!
 

På en nem og tryg måde kan du booke en reol i vores hyggelige børne loppesupermarked. 

Derfra kan du sælge det børnetøj, legetøj og udstyr, som ens små ikke længere kan passe eller bruger.

 
Hos Flower Kids kan du ende som en glad miljøbevidst kunde, som gør et eller flere gode funde til dine børn eller børnebørn.
 
Desuden er det rigtig godt for vores miljø, at vi genbruger
 
Flower Kids er beliggende i Aarhus C blot et stenkast fra gågaden. Lige ved krydset mellem Rådhuspladsen og  Hans Hartvig Seedorffs Stræde.
 
Der er mange forbipasserende, både i bus og på gående. I den øverste del af butikken ligger Alexandra Blomster som har eksisteret siden 2012.
 
Er man besøgende med barne- eller klapvogn er det muligt at sætte den langs blomsterbutikkens vinduesparti på Hans Hartvig Seedorffs Stræde.
 
Vi glæder os til at se dig i vores skønne og hyggelige børne loppesupermarked ♥
genbrugsbutik århus
Afspil video
børne loppesupermarked med billigt babytøj

Vil du sælge?

Har du børnetøj, legetøj, ventetøj eller andet udstyr liggende, som andre vil kunne få glæde af, så læs med her!
 
Alt det kræver, er at du booker en reol. Klargører det du vil sælge nemt og enkelt hos os eller hjemme hos dig selv. Opsætter det på din reol og i de ekstra gratis udvalgte rum og steder til særlige varer. Til sidst skal du blot følge med i dit salg online derhjemme fra.
 
Den 15. opgør vi dit salg hver måned og overfører det automatisk til din konto, så du har det d. 20 – hvis den 20. falder i en weekend eller helligdag så udbetales beløbet den næstkommende hverdag, der kan gå 1-2 bankdage inden beløbet er på din konto.
 
Vi rydder op så meget, det er muligt på alle reolerne løbende. Vi opfordrer dog samtidig til, at man af og til kigger ned til sin reol i lejeperioden.
 

1 uge koster 150 kroner (Ugepris 150 kroner)

4 uger koster 420 kroner (Ugepris 105 kroner)

7 uger koster 630 kroner (Ugepris 90 kroner)

10 uger koster 750 kroner (Ugepris 75 kroner)

Vil du købe?

At blive bevidst om sit forbrugsmønster er rigtig godt for miljøet. Tøjproduktion er en af de store miljøsyndere, så det er en win/win for alle, når man køber brugt. Godt for din pengepung, den som sælger og miljøet!
 
I vores hyggelige underetage er der gratis varm kaffe og te på kanden samt et fint lille legerum. Der er ligelede afskærmet pusle- og ammeplads. .
 
Udover alt det lækre børnetøj på reolerne er der hos Flower Kids særlige områder og rum med sæsonenes sko og overtøj samt amme- og ventetøj. Der vil ligeledes kunne forefindes barne- og klapvogne, autostole mm.
 
Hvis du har barnevogn og/eller klapvogn med kan disse stilles langs butikken vinduesparti på Hans Hartvig Seedorffs Stræde. Du er også velkommen til at tage dem med i butikken.
 
Det er gratis at blive medlem af vores Facebook og Instagram køb- og salgsgrupper. Her fremviser vorer reollejere deres reoler, og vi ligger billeder af varer op. Ligeledes kan man forhøre sig om varer og få lagt til side, hvis man ønsker dette.
 
 
 
Vi glæder os til at se dig i vores hyggelige børnetøjs univers!
børne loppesupermarked århus

Vores Facebook køb- og salgsside

Kom gratis med i vores Facebook køb- og salgsgruppe og se billeder og priser af varer. Her kan man få lagt til side, og man kan også forhøre sig om specifikke varer og ønsker!

Vores Instagram køb- og salgsside

Kom gratis med i vores Facebook køb- og salgsgruppe og se billeder og priser af varer. Her kan man få lagt til side, og man kan også forhøre sig om specifikke varer og ønsker!

Omtale af Flower Kids Aarhus

Aarhus Stifstidende: Læs artiklen her

Aarhus Update: Læs artiklen her

Jyllands Posten Aarhus: Læs artiklen her

Lokalavisen Aarhus og Aarhus Onsdag: Læs artiklen her

Børn i Byen: Læs artiklen her

Tv Aarhus var forbi og lave et lille indslag, som kort forklarer om konceptet.