Koncept

Konceptet er simpelt. Hos Flower Kids kan man købe og sælge brugt børnetøj, legetøj, udstyr samt amme- og ventetøj. Vi kalder det genbrugsguld!

På en nem og tryg måde kan du booke en reol, hvorfra man kan sælge det børnetøj, legetøj og udstyr, som ens små kære ikke længere kan passe eller bruger. 

Hos Flower Kids kan du ligeledes ende som en glad miljøbevidst kunde, som gør et eller flere gode kup til dine børn eller børnebørn.

Vi hos Flower kids ønsker at sætte fokus på 3 ting: reshop – reuse & recycle. Børnetøj, udstyr og legetøj bliver meget sjældent slidt, og hvis man skal ud og købe ting fra ny er det oftest en dyr fornøjelse. Desuden er det rigtig godt og sundt for vores miljø at vi genbruger, samt at det er sjovt at få lidt ekstra til at købe noget i den næste størrelse for. Vores erfaring er ihvertfald at man spenderer en del på sine små. 

Flower Kids er beliggende i Aarhus C blot et stenkast fra gågaden, lige ved krydset mellem Rådhuspladsen og  Hans Hartvig Seedorffs Stræde. Der er mange forbipasserende, både i bus og på gående. I den øverste del af butikken ligger Alexandra Blomster som har eksisteret siden 2012.

Er man gående med barne- eller klapvogn er det muligt at sætte den langs blomsterbutikkens vinduesparti på Hans Hartvig Seedorffs Stræde. 

Nyt koncept: Få solgt det sidste ved afslutning af reolleje! Vil du høre mere så skriv en mail til os: kontakt@flowerkids.dk

Til Salg i Flower Kids Reshop Aarhus

Kom med i vores Facebook køb- og salgsgruppe og se billeder og priser af varer. Her kan man få lagt til side, og man kan også forhøre sig om specifikke varer og ønsker! !

OMTALE AF FLOWER KIDS RESHOP AARHUS

Aarhus Update: Læs artiklen her

Lokalavisen Aarhus og Aarhus Onsdag: Læs artiklen her

Tv Aarhus var forbi og lave et lille indslag, som kort forklarer om konceptet. 

Butikken