Koncept

Konceptet er simpelt. Hos Flower Kids kan man købe og sælge brugt børnetøj, legetøj, udstyr samt amme- og ventetøj. Vi kalder det genbrugsguld!
 
På en nem og tryg måde kan du booke en reol. Der kan du sælge det børnetøj, legetøj og udstyr, som ens små ikke længere kan passe eller bruger.
 
Hos Flower Kids kan du ende som en glad miljøbevidst kunde, som gør et eller flere gode kup til dine børn eller børnebørn.
 
Vi hos Flower kids ønsker at sætte fokus på 3 ting: reshop – reuse & recycle. Børnetøj, udstyr og legetøj bliver meget sjældent slidt, og hvis man skal ud og købe ting fra ny er det oftest en dyr fornøjelse.
 
Desuden er det rigtig godt for vores miljø at vi genbruger
 
Flower Kids er beliggende i Aarhus C blot et stenkast fra gågaden. Lige ved krydset mellem Rådhuspladsen og  Hans Hartvig Seedorffs Stræde.
 
Der er mange forbipasserende, både i bus og på gående. I den øverste del af butikken ligger Alexandra Blomster som har eksisteret siden 2012.
 
Er man besøgende med barne- eller klapvogn er det muligt at sætte den langs blomsterbutikkens vinduesparti på Hans Hartvig Seedorffs Stræde.

Nyt koncept: Få solgt det sidste ved afslutning af reolleje! Vil du høre mere så skriv en mail til os: kontakt@flowerkids.dk

Til Salg i Flower Kids Reshop Aarhus

Kom med i vores Facebook køb- og salgsgruppe og se billeder og priser af varer. Her kan man få lagt til side, og man kan også forhøre sig om specifikke varer og ønsker.

OMTALE AF FLOWER KIDS RESHOP AARHUS

Aarhus Stifstidende: Læs artiklen her

Aarhus Update: Læs artiklen her

Jyllands Posten Aarhus: Læs artiklen her

Lokalavisen Aarhus og Aarhus Onsdag: Læs artiklen her

Tv Aarhus var forbi og lave et lille indslag, som kort forklarer om konceptet. 

Butikken