Som et loppesupermarked - Fyldt med lækkert og billigt børnetøj, babytøj, legetøj og udstyr!

Konceptet er simpelt. Hos Flower Kids kan du sælge og købe på den helt rigtige bæredygtige og klimavenlige måde!
 

Stil dig selv de 2 spørgsmål her!

  1. Hvorfor købe dyrt nyt babytøj, børnetøj, legetøj eller udstyr, når du kan spare rigtig mange penge på at købe brugt, som ikke fejler noget?

  2. Hvorfor ikke tjene penge på det, som de små ikke længere bruger, kan passe eller leger med? 

 Svarene giver med sikkerhed sig selv, hvis du er en miljøbevidst person!
 

På en nem og tryg måde kan du booke en reol i vores hyggelige børne loppesupermarked. 

Derfra kan du sælge det børnetøj, legetøj og udstyr, som ens små ikke længere kan passe eller bruger.

 
 
 

Miljøbevidst shopping

Hos Flower Kids kan du ende som en glad miljøbevidst kunde, som gør et eller flere gode fund til dine børn eller børnebørn.
 
Hos os er der altid billige priser, så du kommer til at spare rigtig mange penge, hvis du gør din tøjhandel i en butik som vores ♥
 

Tøjproduktion er en stor miljøsynder

Desuden er det rigtig godt for vores miljø, at vi genbruger. Rigtig meget af det tøj, som du finder hos os fejler intet. Er så godt som nyt. Alle som sælger i vores butik har sørget for at tøjet vasket, og er værd at sælge videre til andre. 
 

Du finder Flower Kids her

Flower Kids er beliggende i Aarhus C blot et stenkast fra gågaden. Lige ved krydset mellem Rådhuspladsen og  Hans Hartvig Seedorffs Stræde.
 
Der er mange forbipasserende, både i bus og på gående. I den øverste del af butikken ligger Alexandra Blomster som har eksisteret siden 2012.
 
Er man besøgende med barne- eller klapvogn er det muligt at sætte den langs blomsterbutikkens vinduesparti på Hans Hartvig Seedorffs Stræde.
 
Vi glæder os til at se dig i vores skønne og hyggelige børne loppesupermarked ♥
genbrugsbutik århus
Afspil video

Vores Facebook køb- og salgsside

Kom gratis med i vores Facebook køb- og salgsgruppe og se billeder og priser af varer. Her kan man få lagt til side, og man kan også forhøre sig om specifikke varer og ønsker!

Vores Instagram køb- og salgsside

Kom gratis med i vores Facebook køb- og salgsgruppe og se billeder og priser af varer. Her kan man få lagt til side, og man kan også forhøre sig om specifikke varer og ønsker!