fbpx

That´s Mine forhandles nu i Flower Kids Reshop Århus

comfy me babypude århus

Flower Kids er en Reshop, og i det ligger, at det vi bygger på er secondhand varer af god kvalitet. Dog har vi enkelte særlige udvalgte nye varer som That´s Mine, som vi ikke ser, er konkurrerende til vores reollejeres skønne varer. 

Med særlig udvalgt mener vi, at de har værdi for det kundesegment, som vi befinder os i. De er også særlig udvalgt på deres bæredygtige fremstillings måde. 

Kendt fra Løvens Hule 2020

Afspil video

Efter at have set That´s Mine i Løvens hule var vi overhovedet ikke i tvivl! De produkter, produktionen af dem og den kærlighed, som var lagt i dem bevirkede til, at dem måtte vi bare kunne tilbyde alle vores skønne kunder og brugere  af Flower Kids Reshop Aarhus

ComfyMe Puden
 Multifunktionel og award vindende pude, som enhver baby ville elske at ens mor havde ♥ I finder et eksemplar af puden udpakket i vores butik, så I kan prøve den, før I køber den. Jeg ville ønske at jeg havde kendt puden dengang jeg ammede, den ville have været i høj kurs! Hvis man giver flaske er den stadig lige så genial! Hvem kender ikke en baby der liiiige får øje på noget andet interessant mens der spises ved mor eller får flaske? Eller babys hoved som har behov for lidt ekstra comfort, når den ligger mod armen. Og ikke mindst at man lige kan svøbe baby efter, man er færdig med at give mad. Det er virkelig genialt at der er SÅ mange funktioner i én pude!
 
Se videoen hvor Mette selv forklarer funktionerne af puden, så I har en idé om, hvad det er for én. 
 
Nusseklude og Ophæng fra That´s Mine

Udover den populære ComfyMe pude har vi valgt også at sælge nusseklude og ophæng. Farverne er skønne og lune og kvaliteten er fantastisk. Nussekluden kan bl.a. bruges til at binde en sut fast på. 

Så kom forbi og se produkterne!

Alle Jer der allerede kender os ved, at vi er en lidt skjult perle i centrum af Aarhus. En hyggelig og meget lys butik. Ja ja okay, det lød måske lidt selvfed, men når man selv mener det, og når ens brugere og kunder fortæller os det, så tør jeg godt nedfælde det her på bloggen ♥ 

Hovedsageligt har vi en masser  genbrugsguld, som vores dejlige og trofaste reollejere sælger ud af. Der er så meget lækkert secondhand tøj, legetøj, nips til børneværelset og udstyr. Alle mærker – alt fra Marmar til H&M! Og i alle prisniveauer! Og til de af Jer som shopper i reshoppen, så kan I godt forvente at spare rigtig mange procenter af nyprisen. At finde varer til 70-90% af nyprisen er ikke ualmindelig!

Vi er lige i hjertet af Aarhus♥

Øhh hvor er hjertet af Aarhus? Ja egentlig et godt spørgsmål, men hvis ikke hjertet så centrum om ikke andet. Rådhuspladsen 5 i 8000 Aarhus C. Vi nævnte jo, at vi er skjult og det er vi også på en måde, for vi ligger i underetagen af Alexandra Blomster. MEN når folk der ikke har været i butikken før kommer ned, så bliver de fleste meget overrasket over hvor stor og lys butikken faktisk er – og  jeg synes at det er dejligt med de positive ord vi får med på vejen! Folk er også meget overrasket over den gode kvalitet af tøjet som reollejerne har, så det er skønt!

Men skulle du ligge vejen forbi, så skal du nok se skilte med vores Flower Kids logo, som forhåbentlig får din lyst til at kigge ned i vores skjulte perle. 

Og ikke nok med det, så kan jeg lige hurtigt nævne at der også er gratis kaffe og te – ammerum/puslerum – legerum og en masse smukke blomster – what’s not to like?

ComfyMe puden ligger udpakket og venter på, at du kommer og prøver den af! 
nusseklude århus

Del gerne blog indlægget så andre også får glæde af det♥

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyst til at få 9 gode råd til forebyggelse af ulykker og førstehjælp til børn - samt en gave?

Få det tilsendt med det samme til din mail!

Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsmail, hvor du kan forvente at få gode tilbud, nyt fra butikken, fif til børnefamilielivet, info om nye blogindlæg og rabatter. 

Du kan altid afmelde nyhedsmailen igen  ♥♥♥

Forfatteren bag

Mit navn er Tina Bonde Jakobsen, jeg er mor til 2 og tidligere sygeplejerske. 

Jeg har i efteråret 2019 åbnet en skøn hyggelig lille børne reshop i centrum af Aarhus. 

Jeg brænder for bæredygtighed, og ønsker at opfordre til, at vi hver især til tider kan ændre forbrugsmønster fra nyt til secondhand! Uden at være hellig omkring det♥

Bloggen ´Et evigt BÆREDYGTIGT´ børneunivers´ kommer til at omhandle en masse skønne blogs om livet i vores lille reshop, samt relevante idéer og råd, som kan være vores kundesegment til gavn. 

Mest læste

For kun 175 kroner

GØR VI KLARGØRINGEN FOR DIG!

Kontakt os via nedenstående formular, og så skriver vi tilbage, hvor nemt det er for dig, at få en reol til dit genbrugsguld.